x Ta strona wykorzystuje pliki cookies m.in. do celów statystycznych. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach przeglądarki.

Kuźnia - lokal z przeznaczeniem na małą gastronomię

KUŹNIA - LOKAL Z PRZEZNACZENIEM NA MAŁĄ GASTORONOMIĘ

Powierzchnia: 63,5 m2 plus pomieszczenie porządkowe - zaplecze 2,8 m2 (zdj poniżej) oraz przynależna toaleta – wc personelu (plus natrysk) 4,8 m2
Wejście główne do lokalu bezpośrednio z  parkingu (szerokość wejścia 230 cm).
Oddzielne wejście boczne (szer. 90 cm), przejście do sali dwudzielnej (szerokość 249 cm).
 
 

 

Podłogi wyłożone płytkami ceramicznymi. Wyposażenie w sieć wodno-kanalizacyjną, instalacje elektryczną (oświetlenie sufitowe), ciepłej wody, c.o. oraz wentylację, wąż przeciwpożarowy. 

Do użytku przez najemcę również pomieszczenie porządkowe z punktem wodnym (środki czyszczące oraz odkażające 2,8 m2) oraz zaplecze socjalno-sanitarne dla personelu (na I piętrze).

Dostosowanie powierzchni oraz wyposażenie pomieszczenia względem zapotrzebowania klienta oraz aranżacji na własny użytek.


 



wróć

 

Olsztyński Inkubator Przedsiębiorczości "MEDICAL"
ul. Marka Kotańskiego 2, 10-167 Olsztyn
NIP: 739-385-95-84
tel. 660 420 675
tel. 602 125 922


Kierownik Olsztyńskiego Inkubatora Przedsiębiorczości "Medical"
Katarzyna Kij
e-mail: katarzynak.oip@koszarypark.pl